Blog

Bemutatkozom

Clarabox
2024.07.11 14:28
Bemutatkozom
Kozel Klára vagyok, a clarabox alapítója és tulajdonosa.

Már gyerekkoromtól szenvedélyesen szerettem a kreatív szabadidős hobbikat, külön élmény volt a karácsonyi ajándékok minél szebb becsomagolása, a karácsonyfa díszítést a lehető legkreatívabb megoldásokkal színesítettem minden évben, mint ahogyan a születésnapi ajándékcsomagok vagy névnapi ajándékok becsomagolását és díszítését is mindig magamra vállaltam.

Alapvetően minden olyan tevékenységet szeretek, ami díszítéssel, kreatív munkával jár. Idővel már barátaim és ismerőseim is felkértek különböző alkalmi dekorációs munkákra, például esküvői dekorációt és születésnapi partikat is rendszeresen díszítek.

Pár éve az egyik ismerősömtől kapott ajándékkosár gyönyörű kivitelezése ébresztett rá arra, hogy megtaláljam munkámban az igazi hitvallást, örömet okozni másoknak, csodálatos dekorációkat készíteni, csomagokat összeállítani és ajándékot küldeni, nekem majdnem akkora örömet okoz, mint a megajándékozott személynek.

Munkatársaim hozzám hasonló szemlélettel és hozzáállással rendelkeznek az ajándékozás és dekorációs tevékenység szeretetét illetően.

Minden eddig összekészített ajándékcsomagnak külön története van, hiszen nagy szeretettel ültetem a plüssmacikat vagy plüsscicákat a csokoládéval és finomságokkal teletömött ajándékcsomagba.

A csomagok összeállításakor sokszor elképzelem azt a családot vagy barátokat, akik átadják, vagy megkapják az ajándékcsomagjainkat, és ez örömmel és megelégedéssel tölt el minden alkalommal, amikor áruházunkba megrendelés érkezik.

Hamarosan szép nyomdai kivitelű üzenőkártyák is kerülhetnek majd az ajándékboxokba, melyre személyes üzenetet is írhatsz szeretteidnek, hogy az ajándék még teljesebb lehessen.

Kínálatunkban hamarosan több hazai sikertermék megtalálható lesz, minőségi magyar termelői lekvárok, mézek, nápolyik kerülnek majd a kosarakba, és nem maradhatnak el a desszertek, csokoládék, nápolyik, édességek mellett a minőségi borok, likőrök, teák, kávék, chili szószok és hasonló prémium termékek sem a kínálatból.

Az édes meglepetéscsomagok kedves kiegészítői, a plüssjátékok nagy választékát tervezem raktáron tartani, hogy minden vásárlónk kedvére válogathasson a plüss majmok és plüss elefántok, plüss macik és plüss cicák csodálatos birodalmában. Hamarosan további ajándékötletek, apróságok, vicces és kreatív ajándékok is fellelhetőek és vásárolhatók lesznek az áruházban.

Mint Óz, a csodák csodája, a Clarabox webáruház is napról napra újabb csodákat tár majd Vásárlói elé, és egy kattintással online megvásárolhatod bármelyik ajándékcsomagunkat, amivel óriási boldogságot és örömöt okozhatsz szeretteidnek.

Az édes meglepetés ma már csak egy kattintás!

Kattints hát gyorsan egyet és vásárolj nálunk, rendelj egy telepakolt édes ajándékboxot online, a lehető leggyorsabban és legkedvezőbb áron.

Az ajándékcsomagot már meglepetéscsomagként, másik címre is rendelheted!

Kérdés esetén keress minket elérhetőségeinken!